Lad dig omslutte af blødhed med god samvittighed

Elsker du også at lade dig svøbe i det blødeste tøj allerinderst? At lade din krop have det rart og glemme alle bekymringer om kløende materialer og syninger, der skraber mod din hud? Så er bambustøj det helt rigtige for dig. Og hvad er så bambustøj?

Bambus tøj er det nye skud på stammen af lækkert, behageligt og samtidigt bæredygtigt tøj. Her er der intet behov for at gå på kompromis med komforten for at få det rigtige look. I stedet får du behagelig pasform og lækkert design på allerfineste vis.

Du bliver imponeret af pasform og åndbarhed

Når det siges, at tøj lavet af bambusfibre er det mere bæredygtige valg, er det helt sandt. Bambussen udvindes uden brug af pesticider eller andre stoffer, der er hårde mod miljøet. Derudover vokser bambussen enormt hurtigt, hvilket betyder, at man ikke tærer på de naturlige ressourcer på samme måde som i mange andre produktioner.

Vælger du at købe undertøj, t-shirts eller sokker lavet af bambus, er det altså en tydelig omsorg af vores vigtige miljø.

Foruden at være et godt tiltag for miljøets skyld, er tøj lavet af bambus også ekstraordinært blødt og behageligt at have på. Det har specielle åndbare egenskaber, der gør, at du utvivlsomt vil føle dig godt tilpas, når du har det på.

Derudover er det meget antibakterielt, hvilket betyder, at du slipper for at oparbejde dårligt lugt i løbet af dagen. Dette er et helt specielt plus, når der er tale om det inderste lag.

Dette er fordi, den særlige åndbarhed er stærkt bidragende til at regulere din kropstemperatur, så du roligt kan gå igennem din hverdag uden hverken at svede eller fryse. Har idéen om bambustøj vækket din interesse, kan du læse mere på bambustøj.dk hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *