Brønshøj køreskolen 123 Trafik, tilbyder billigt kørekort til bil, Mc og trailer.

Køreskolen 123 Trafik i Brønshøj, har eksisteret siden 2002. Vores tilfredsheds kartotek taler for sig selv, skulle du sidde og være i tvivl kan du suse ind på TrustPilot.dk og læse anmeldelserne.

Vi er et team bestående af 3 fleksible og yderst kompetente undervisere. Vi tager din undervisning meget seriøst, der er altid plads til spas og sjove sidebemærkninger, hvilket er med til at gøre undervisningen afslappet og lettere at fordøje.

køreskole brønshøj

Vores elever går hjem fra undervisningen, med en glad følelse af, at de har fået valuta for pengene og de bare har helt styr på tingene. Vores undervisningsforløb er kort og seriøst, her er ingen dumme spørgsmål eller dumsmarte bemærkninger.

Hos os er det meget fleksibelt at tage sin teori og køre undervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup og København.

Kørekort hos 123Trafik er billigt meget billigt, for et tillæg på 1500,- kr. til lovpakkens obligatoriske pris, kan du få vores lynkursus.

Lyn kursus, betyder hurtig vej til dit køre kort uden over springs handlinger, du får en kørelærer stillet til rådighed, der er villig til yde det ekstra der skal til, for at få dig hurtigt og sikkert igennem undervisningen, dit bidrag er din fleksibilitet, for at du kan få et hurtigt kørekort, til gengæld modtager du al den obligatoriske undervisning på 2 – 3 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *